به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، سرهنگ داود معظمی گودرزی در گفتگو با برنامه سلام صبح به خیر رادیو ایران، در خصوص پیامک واصل شده باعنوان "سلام عمان" گفت: در پیامک ارسال شده به کاربران ایرانی به نام "سلام عمان"، موجودی حساب نوشته شده، و وانمود میکند از کشورهای حاشیه خلیج فارس است و این پیامک را اشتباهاً برای شما ارسال کرده است.
وی گفت: محتوای پیامک هم به گونهای است که کاربر فکر میکند رمز عبور و موجودی یک حساب دراختیارش قرار گرفته و فقط باید به یک وب سایت برود تا بتواند آن را برداشت کند. به این ترتیب کاربر را ترغیب میکند که ادامه فرآیند را انجام دهد، کاربر هم به آن سایتی که اعلام کرده وارد میشود، بعد عنوان میشود که از اینجا به بعد کلید خصوصی دست همان نفر اصلی است و شما برای اینکه بتوانید این میزان ارز دیجیتال را برداشت کنید نیاز است که چندصد دلار یا در غالب رمز ارز و یا به هر ترتیب دیگری به یک حسابی واریز کنید و به این ترتیب موفق میشود که از کاربران کلاهبرداری کند.
سرهنگ گودرزی ادامه دارد: در این رابطه به مردم توصیه کرده ایم که به هیچ عنوان به لینکهای ارسال شده از طریق پیامکهایی با مبدأ نامشخص، وارد نشوند و اگر نرم افزاری به آنها معرفی میشود به هیچ عنوان آنها را نصب نکنند، چرا که ممکن است حریم خصوصی شان نقض شود و اطلاعات و محتوای داخل گوشی شان دراختیار دیگران قرار بگیرد.
رئیس پلیس فتای پایتخت در خصوص واریزهای اشتباهی که حاصل کلاهبرداریهای اینترنتی است نیز، گفت: مجرمین سایبری زمانی که به حساب بانکی شهروندان دسترسی پیدا میکنند، به هر ترتیبی میخواهند این وجوهات را جابجا کنند و از چرخه بانکداری خارج کنند و تحت عنوان خریدهای اینترنتی به حسابهای دیگران واریز میکنند، به کسانی که در حوزه خدمات اینترنتی مثل فروشگاهها یا کالایی که در معرض فروش قرار دادند، تأکید میکنیم، اگر کسی پولی به حساب شان واریز کرد و مدعی شد که اشتباهاً این پول واریز شده، حتماً پول را به حسابی عودت دهند که حساب مبدأ است.
سرهنگ گودرزی خاطر نشان کرد: همکاران ما در مرکز فوریتهای سایبری، ۲۴ ساعته و برخط هم شماره تلفنهای ۱۱۰، هم شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و هم با مراجعه به سایت پلیس فتا، پاسخگوی هموطنان هستند.